Camerabeveiliging

De belangstelling voor cameratoezicht is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Bedrijven en overheden, maar ook particulieren, zetten op grote schaal camera's in voor de beveiliging van gebouwen, personen en goederen. Cameratoezicht is min of meer vanzelfsprekend geworden in uitgaansgebieden, winkelcentra en supermarkten en het openbaar vervoer.

Een camerasysteem is altijd maatwerk. De diversiteit aan camerasystemen is zeer groot. Cameratoezicht op een bedrijfsterrein vraagt om een ander systeem dan bijvoorbeeld een systeem voor kenteken-registratie.
Wijnsma Elektro neemt graag uw wensen met u door en biedt u daarna een passende oplossing.

Beveiligingscamera

 

Camera-systemen

Wijnsma Elektro beschikt over de kennis en kunde van zowel coaxiale(analoge) systemen als IP/netwerk (digitale) systemen. In beide gevallen kunnen de beelden worden opgeslagen en bekeken worden op uw smartphone of computer. Een camerasysteem is daarom ook een perfecte aanvulling op uw inbraaksysteem.

Toepassingen

De techniek achter camerasystemen ontwikkelen zich in een rap tempo en worden steeds breder inzetbaar. Doordat camerasystemen steeds vaker en veelvuldig gebruikt worden, wordt de prijs ook steeds gunstiger.

Camerabeveiliging kan ingezet worden voor onder andere de volgende doeleinden:

  • Bewaking van uw bedrijfspand of woning
  • Bewaking van uw terrein
  • Toezicht op productieprocessen
  • Controle bij toegang
  • Kentekenherkenning/registratie
  • Herkenning/registratie van gezichten
  • Detectie van beweging
  • Detectie van brand

Privacyregels en wetgeving

Er bestaan wettelijke bepalingen en privacyregels voor het gebruik van camera's. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn wanneer u interesse hebt in het plaatsen van een systeem.
Vanzelfsprekend kunt u bij Wijnsma Elektro hierover informatie inwinnen.

Ook kunt u op de website van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) nuttige wettelijke informatie verkrijgen.

Daarnaast leest u op de website van het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB) meer over privacy wetgeving.

 
 

© 2019 Wijnsma Elektro & Montage. Alle rechten voorbehouden.
Design & hosting Dreamlogic WEBDesign